Official dealer since 1984
Sales, Service & Heritage Centre
Antwerp & Tisselt
  Sales, Service & Heritage Centre:
  Aston Martin Michiels

  Showroom:
  Aston Martin Michiels Antwerp

  © 2011 Dev. by IDcreation

  Blog

   

  24h van Le Mans

  Dit weekend start de 24h van Le Mans en natuurlijk is Aston Martin ook van de partij! Met vier Aston Martin Vantages zullen ze op het circuit concurreren in de Grand Touring Endurance (GTE) klasse. Twee Aston Martins komen uit in de Pro klasse en twee in de Am klasse. Het Aston Martin  team is beter dan ooit voorbereid voor de meest beroemde 24h race van de wereld! Wij zijn alvast benieuwd!

  Om de historische Le Mans overwinning van Aston Martin in 1959 in de picture te zetten, brengt Aston Martin een set (4 stuks)  reistassen op de markt met een knipoog naar de iconische Aston Martin DBR 1 van toen.  

  De 24 uur van Le Mans is een race die sinds 1923 gehouden op het Circuit de la Sarthe. Dit 13,65 km lange circuit telt 38 bochten en tijdens de race is het de bedoeling om in 24 uur tijd zo veel mogelijk ronden te rijden. Vandaag de dag moet de winnende auto ruim 5.000 kilometer afleggen. Daarvoor is een topsnelheid van 350 km/h en een gemiddelde snelheid van 220 km/h noodzakelijk.

  Er doen vier verschillende klassen mee aan de 24 uur van Le Mans. LM P1, LM P2, LM GTE PRO en LM GTE AM. De vier klassen rijden gelijktijdig de race. Dit geeft heel wat actie, wat leuk is voor het publiek langs de racebaan.

  Voor de thuisblijvers … de race is te volgen op  http://www.24h-lemans.com/live/en

  Meer info ivm de exclusieve bagageset: boutique@astonmartinmichiels.be

  Plaats hier uw reactie.

  -->